Помоћник директора – медицински послови

Помоћник директора за медицинске послове

Др Вања Кункин, специјалиста опште хирургије

Др Вања Кункин је рођен 1983. године у Зрењанину, где завршава основну школу и Гимназију. Медицински факултет завршава у Новом Саду 2010. године.
Завршио је напредни тренинг на пољу употребе ласера у проктологији у болници Свете Марије у Витену у Немачкој, напредни курс лапароскопске колоректалне хирургије у Универзитетској болници у Ријеци у Хрватској, тренажни курс лапароскопских процедура – виши курс за опште хирурге, урологе и гинекологе у Новом Саду. Докторант је на Медицинском факултету новосадског универзитета.
У периоду од 2007. до 2011. године је био волонтер у Ургентном центру, Клиници за абдоминалну, ендокрину и трансплантациону хирургију и на Клиници за васкуларну хирургију Клиничког центра Војводине. У периоду од 2011. до 2013. године је запослен као лекар опште праксе у Пријемно тријажној амбуланти Опште болнице Зрењанин. Од 2013. до 2018. године је специјализант на Одељењу опште хирургије. Од 2018. године ради као специјалиста опште хирургије у Општој болници „Ђорђе Јоановић“ Зрењанин. На функцији Помоћника директора за медицинска питања у Општој болници Зрењанин је од фебруара 2021. године.
Ожењен је, отац три ћерке