Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"

ODRŽANA HUMANITARNA PRIREDBA U SKLOPU AKCIJE „DECA DECI“

U sklopu humanitarne akcije „Deca deci“ koju je pokrenula škola stranih jezika „New Agew School“, na čelu sa Matildom Vencel, dana 13.03.2018. godine je održana priredba, četvrta po redu. Iznos ulaznice je na dobrovoljnoj osnovi, a sav prihod je namenjen renoviranju Službe pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin.
Pomoćnik gradonačelnika, Duško Radišić se zahvalio svim učesnicima i najavio nove projekte u saradnji sa Opštom bolnicom Zrenjanin, kako bi se obezbedila sredstva za rekonstrukciju i opremanje Službe pedijatrije.
Rukovodilac Službe pedijatrije dr Tatjana Stanković se zahvalila školi „New Age School“ na čelu sa Matildom Vencel, deci, roditeljima, nastavnicima, učiteljima. Tom prilikom je uručila zahvalnice direktorima osnovnih škola za uložen trud i pomoć Pedijatrijskoj službi.
„Zahvaljujući velikodušnoj akciji koja se širi i u kojoj su ove godine uzele učešće osnovne škole iz Kleka, Elemira, Melenaca, Stajićeva, Ečke i Lukićeva, uspeli smo da obnovimo pojedine segmente Službe pedijatrije i učinili prijatniji boravak dece koja se leče u našoj ustanovi. Posebno bih istakla važnost ove akcije koja u deci budi ljubav, humanost, solidarnost, uči ih da dele, spoznaju potrebe drugih i saosećaju sa njima.“ istakla je dr Stanković.AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov