Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"

URUČENA DONACIJI OPŠTOJ BOLNICI ZRENJANIN

Opštu bolnicu „Đorđe Joanović“ Zrenjanin su 28.02.2018. godine posetili predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, predstavnici Udruženja građana „Duga“ iz Ade i „Efa“ iz Nove Crnje, na čelu sa predsednicom Vesnom Civrić. Zajedničkom saradnjom ostvarena je donacija Bolnici koja je stigla iz Nemačke zahvaljujući dr Elizabeti Fesl de Alemani, a obuhvata bolničke krevete, ormare, natkasne, dušeke, stolove, stolice, kolica za skupljanje veša, terapijska kolica i sl.
Ovom donacijom je kompletno zamenjen nameštaj u bolesničkim sobama na Odeljenju onkologije, sa Jedinicom za palijativnu negu.
Direktorka Opšte bolnice dr Ivana Tešić se zahvalila na donaciji koja je od velike pomoći, jer je uvek aktuelna potreba za zanavljanjem i obnavljanjem te vrste nameštaja, što iziskuje znatna finansijska sredstva. Dr Tešić je istakla da je ovo primer uspešne i dobre saradnje i komunikacije između Opšte bolnice i Lokalne samouprave koja nam je omogućila kontakt sa donatorima.
Vesna Civrić je rekla da je dr Alemani odlučila da ovu opremu donira bolnici “Đorđe Joanović”, a da je samu logistiku dopremanja donacije iz inostranstva, koja često ume da bude komplikovana, Zrenjanin rešio na najbolji način i uz dobru organizaciju.
U ime Grada Zrenjanina obratila se načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Jelena Dragić. Ona je istakla da je ova donacija dobar i lep primer saradnje kakva bi trebalo da bude između civilnog sektora i jedinica lokalne samouprave, a sve u interesu naših građana koji koriste bolničke usluge.
AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov