Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"


POMOZITE PEDIJATRIJSKOJ SLUŽBI
Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju Opšte bolnice "Đorđe Joanović" u Zrenjaninu. Nadamo se da Vam na ovaj način možemo pružiti informacije koje su vam potrebne o radu ustanove, njenoj organizaciji i kao svim odeljenjima/odsecima. Ovde se objavljuju vesti o novim metodama dijagnostikovanja i lečenja koje vršimo, kao i bilten "Glas bolnice" koji je moguće preuzeti u .pdf formatu.


petak 21 april 2017
USKRS U PEDIJATIJSKOJ SLUŽBI
OVAKO JE OBELEŽEN USKRS U PEDIJATIJSKOJ SLUŽBI 2017-e GODINE! >>
Bojan Vukov u petak 21 april 2017 - 04:54:16
četvrtak 13 april 2017
PREGLEDI MLADEŽA BEZ UPUTA I BESPLATNO POVODOM OBELEŽAVANJA DANA BORBE PROTIV MELANOMA
Obaveštavaju se građani da će 8. maja 2017. godine moći da obave pregled sumnjivih mladeža bez uputa i besplatno u Specijalističkoj poliklinici Opšte bolnice Zrenjanin, šalter br. 11 - kožno. Povod je Evropski dan borbe protiv melanoma–EUROMELANOMA 2017.
Svi zainteresovani mogu da se prijave za pregled putem interneta (www.euromelanoma.org), popunjavanjem upitnika koji se nalazi na početnoj stranici u periodu od 10. do 30. aprila, kao i putem telefona od 3. do 5. maja od 08.00 do 20.00 h, putem besplatne telefonske linije na broj: 0800 222 888.
Građani koji ne uspeju da se prijave ne treba da brinu jer se ovakvi pregledi vrše svakodnevno uz uput.
Euromelanoma je panevropska kampanja prevencije raka kože koja ima za cilj da svima pruži informacije o prevenciji, ranoj dijagnostici i lečenju raka kože. Započeta u Belgiji 1999. godine, ova kampanja se proširila na 29 zemalja. Srbija je od 2008. godine uključena u panevropsku, humanitarnu, skrining kampanju protiv raka kože, a Opšta bolnica Zrenjanin je od samog početka učesnica.
Kampanju organizuje Udruženje dermatovenerologa Srbije u saradnji sa Euromelanoma Europe i Evropskim udruženjem za dermatološku onkologiju (EADO), Intersekcijskim odborom za melanom Srpskog lekarskog društva, a pod pokroviteljstvom Evropske akademije za dermatologiju i venereologiju (EADV) i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Bojan Vukov u četvrtak 13 april 2017 - 05:48:57
petak 07 april 2017
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Poštovani sugrađani, u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin došlo je do kvara CT aparata, te Vas molimo za razumevanje.

Hitna stanja se zbrinjavaju po dogovoru sa institutima (Centar za radiologiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici), tako da je ta oblast pokrivena.

Uput za odloženu (nehitnu) CT dijagnostiku u drugu zdravstvenu ustanovu, istog ili višeg nivoa zdravstvene zaštite daje izabrani lekar Doma zdravlja na osnovu mišljenja lekara specijaliste. Uput je potrebno overiti u filijali Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
Bojan Vukov u petak 07 april 2017 - 02:19:54
četvrtak 30 mart 2017
MESEC BORBE PROTIV RAKA OBELEŽEN U OPŠTOJ BOLNICI ZRENJANIN
U Kalendaru javnog zdravlja, mesec mart se obeležava kao Mesec borbe protiv raka. Maligni tumori kod nas, kao i u većini zemalja u svetu, predstavljaju značajan zdravstveni problem, na šta ukazuju podaci o stalnom porastu broja obolelih.
Sa ciljem unapređenja svesti javnosti o ovom problemu, mogućnostima prevencije i kontrole bolesti, u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin je održana konferencija za medije, u prisustvu lekara i medicinskih sestara Odeljenja. Prisutnima se obratio načelnik Onkologije, dr Dušan Hostić i pacijentkinja koja je lečena na Odeljenju, Snežana Filipović. >>
Bojan Vukov u četvrtak 30 mart 2017 - 06:52:52
utorak 28 mart 2017
DERMATOVENEROLOŠKA SEKCIJA DLV-SLD ODRŽANA U ZRENJANINU
Dermatovenerološko odeljenje Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin je bilo domaćin Stručnog sastanka Dermatovenerološke sekcije DLV-SLD, koja je održana 24.03.2017. godine u velikoj sali hotela „Vojvodina“, na temu „Biološka terapija u dermatologiji“.
>>
Bojan Vukov u utorak 28 mart 2017 - 02:04:52
sreda 22 mart 2017
FORMA IDEALE URUČILA DONACIJU PEDIJATRIJI
Pedijatrijsku službu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin je 21.03.2017. godine posetio Predrag Mamuzić, zamenik šefa salona Forma Ideale u Zrenjaninu uručivši donaciju: kuhinju, dva kompjuterska stola i dve daktilo stolice. Donacija je omogućena zahvaljujući saradnji sa Sindikatom zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Opšte bolnice Zrenjanin.
Pomoćnik direktora za medicinska pitanja Opšte bolnice Zrenjanin, dr Vladimir Arbutinov i glavna sestra, Andrijana Santovac su se zahvalili na ovoj značajnoj donaciji i na humanom gestu što našim najmlađim pacijentima obezbeđuje bolje uslove lečenja, a zaposlenima bolje uslove u kojima rade.
Bojan Vukov u sreda 22 mart 2017 - 04:09:29
petak 03 mart 2017
ODLUKA

Odluka o dodeli zakupa slobodnog i raspoloživog prostora opšte bolnice "Đorđe Joanović". [preuzimanje]

Bojan Vukov u petak 03 mart 2017 - 07:15:21
PLESOM PRIKUPILI SREDSTVA ZA DONACIJU PEDIJATRIJSKOJ SLUŽBI
Pedijatrijsku službu Opšte bolnice Zrenjanin su 03.03.2017. godine posetili direktor Kulturnog centra Zrenjanin, Goran Marinković sa saradnikom Vladimirom Đurićem, koreograf plesnog studia „Stage“, Aleksandra Tot sa decom koja su plesala i predsednik udruženja građana „Budimo ljudi“, Marko Zarubica, uručivši donaciju.
Sredstva su prikupljena sa 4 izvođenja baletske predstave “Krcko oraščić”, oko 180 000 dinara, a kupljeni su 2 štampača, 3 stola za previjanje beba, 5 stolica za pregled i 10 noćnih ormarića. Ovakva akcija se organizuje već četiri godine unazad, a donatori ističu da će se nastaviti i naredne godine. >>
Bojan Vukov u petak 03 mart 2017 - 07:06:55
utorak 28 februar 2017
POKRAJINSKI SEKRETAR ZA ZDRAVSTVO U ZRENJANINU
Nakon obilaska Zavoda za javno zdravlje i Specijalne bolnice za plućne bolesti, u Opštoj bolnici Zrenjanin je održan sastanak sa pokrajinskim sekretarom za zdravstvo, Doc.dr Zoranom Gojkovićem, gradonačelnikom Zrenjanina, Čedomirom Janjićem, članom gradskog veća, dr Milošem Kovačevićem, direktorima Doma zdravlja, Zavoda za javno zdravlje, Filijale RFZO, Specijalne bolnice za plućne bolesti, Apoteke, Specijalne bolnice Rusanda. >>
Bojan Vukov u utorak 28 februar 2017 - 03:54:45
sreda 22 februar 2017
Oglas
Oglas radi izdavanja u zakup slobodnog i raspoloživog prostora putem prikupljanja pismenih ponuda [preuzimanje]

Bojan Vukov u sreda 22 februar 2017 - 03:47:26
Idi na stranu       >>  

AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov