НАГРАДЕ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА ЗА 2020. ГОДИНУ

Традиционално новогодишње окупљање у Градској кући није изостало ни ове године, у знатно скромнијем обиму него раније и уз поштовање свих прописаних мера заштите . Домаћини су били градоначелник Симо Салапура и председник Скупштине Града Чедомир Јањић. Уз сумирање резултата протекле године и упућених новогодишњих порука, додељене су награде Града Зрењанина за 2020. годину.
Награде Града додељене су следећим институцијама и установама: Општа болница “Ђорђе Јоановић” Зрењанин, Специјална болница за плућне болести “Др Васа Савић” Зрењанин, Специјална болница за рехабилитацију “Русанда” Меленци, Завод за јавно здравље Зрењанин, Дом здравља „Др Бошко Вребалов“ Зрењанин, као и волонтери организације Црвеног крста Зрењанин. У име тих установа награде су примили др Игор Китареску, др Бранислав Мартинов, др Зорица Ћулибрк, др Гордана Ђурић, др Здравко Ждрале и др Соња Капелер Пушкарић. У име награђених захвалио се вршилац дужности директора Дома здравља и доскорашњи директор Завода за јавно здравље у Зрењанину, др Здравко Ждрале.
Превладало је мишљење да у протеклој, крајње специфичној години, коју је у свему обележила епидемија, Град Зрењанин на овакав начин треба да ода признање установама и запосленим у њима који су били изложени највећем притиску, који још увек траје и захтева велике професионалне и људске напоре у заштити становништва нашег региона од заразе.

Погледајте још

ИЗМЕЊЕН НАЧИН УЛАСКА НА ОДЕЉЕЊЕ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО КОНСУЛТАТИВНИХ ПРЕГЛЕДА

Обавештавамо суграђане да ће од понедељка (08.02.2021.год.) улаз на Одељење специјалистичко консултативних прегледа Опште болнице …