Универзал плус, Зрењанин (28.04.2020.)

– Гумени ластиш за заштитне маске, вредности 2.000,00 дин.

Погледајте још

ПЕМИ ПМС, Зрењанин (12.05.2020.)

– 3 дечја ћебета за Одсек неонатологије, вредности 4.190,00 дин.