ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ЗРЕПОК- а ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ИНФОРМАЦИОНОГ СИСТЕМА

Поводом десет година од оснивања, удружење „Зрењанински пословни круг“ (ЗРЕПОК) донирало је Општој болници „Ђорђе Јоановић“ Зрењанин милион динара за набавку два сервера како би се унапредио информациони систем.
Директорка Опште болнице – др Ивана Тешић се захвалила ЗРЕПОК-у у име пацијената, запослених и менаџмента Опште болнице.
Др Тешић је истакла да је ова донација за Болницу од непроцењивог значаја. Донација ће користити и пацијентима, али и запосленима. Она ће утицати на квалитет здравствене заштите. Информациони систем је данас неопходан у свакодневном раду, а захваљујући помоћи ЗРЕПОК-а од сада ће све бити брже, доступније и ефикасније.
Председник ЗРЕПОК-а – Будимир Јовановић је навео да је болница једна од најзначајнијих институција у нашем граду. Чланови Удружења сазнали су да је један од највећих проблема Опште болнице преоптерећеност сервера и одлучили да помогну.
Фирме чланице ЗРЕПОК-а су више пута показале да су друштвено одговорне кроз разне акције и донације, у циљу подизања квалитета живота и рада на територији Средњег Баната.

Погледајте још

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ПОДРШКЕ ОБОЛЕЛИМА ОД ЕПИЛЕПСИЈЕ – ЉУБИЧАСТИ ДАН –

Светски дан подршке оболелима од епилепсије – љубичасти дан, обележава се 26. марта на свим …