ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО ПОРОДИЛИШТЕ

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић је првог јануара 2020. године посетио Породилиште Опште болнице Зрењанин заједно са директорком Болнице др Иваном Тешић.
Свим мајкама и бебама је честитао Нову годину и уручио пригодне поклоне које обезбеђује Град Зрењанин. Прворођене бебе добиће на поклон и дечја ауто-седишта, дар Савета за безбедност саобраћаја на путевима Града Зрењанина, а исти поклон следи и већем броју беба које ће се у Зрењанину родити на почетку ове године.
Прву бебу – девојчицу у Новој години у нашој установи донела је на свет Тања Новаков из места Локве, у 04.50 h.
Дежурни гинеколог-акушер др Милица Поучки и дежурни неонатолог др Свјетлана Ждрале дале су изјаве за медије. У претходној години на Одељењу гинекологије и акишерства је рођено 1380 беба, од тога 733 дечака и 647 девојчица, имали смо и 22 близаначке трудноће. То је укупно 23 порођаја мање у односу на 2018. годину.

img src=“http://bolnica.org.rs/wp-content/uploads/2020/01/gradonacelnik_porodiliste_2020a.jpg“ alt=““ width=“611″ height=“408″ class=“alignnone size-full wp-image-6356″ />

Погледајте још

Захвалница пацијента

Zashvaljujući njima,još uvek dišem, medicinarima zahvalnicu pišem! Za spas drugih,daruju sebe, znanjem spasavaju mene i …