ЗАХВАЉУЈУЋИ ДОНАТОРСКОЈ АУКЦИЈИ СЛИКА УРУЧЕНА ВРЕДНА ДОНАЦИЈА НЕОНАТОЛОГИЈИ

Директор компаније «УМ-ИНГ» из Зрењанина Борислав Умићевић је 17.05.2019. године посетио Службу гинекологије и акушерства Опште болнице зрењанин уручивши вредну донацију.
Сав приход прикупљен на хуманитарној аукцији слика које су настале на ликовној колонији «УМ-ИНГ», одржаној у јануарау у изложбеном простору Културног центра Зрењанин, намењен је за опремање Одсека неонатологије.
У овој лепој хуманој акцији су учествовакли академски сликари, а одзив првенствено зрењанинских угледних привредника био је веома добар, продато је 47 слика и прикупљено чак 605.000 динара. Набављени су стерилизатор, ињектомат, микроанализатор, ларингоскоп, два отоскопа, амбу-маске, фото лампе, заштитне маскице за бебе и друга неопходна опрема.
Др Свјетлана Ждрале, лекар неонатолог се захвалила Бориславу Умићевићу из компаније „Ум-Инг“, који је био иницијатор ове веома лепе акције, као и сликарима који су били спремни да своје слике уступе за аукцију, и наравно зрењанинским привредницима који су били спремни да на њој учествују.

Погледајте још

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Обавештавамо грађане да у току трајања забране посета пацијентима у Општој болници „Ђорђе јоановић“ Зрењанин, …