ПЛЕСОМ ПРИКУПЉЕНА СРЕДСТВА ЗА ДОНАЦИЈУ ПЕДИЈАТРИЈИ

Педијатријску службу Опште болнице Зрењанин су 10.04.2019. године посетили директор Културног центра Зрењанин Горан Маринковић, директор Прешколске установе Владимир Петровић, кореограф плесног студиа „Stage“ Александра Тот са децом Љиљаном Граор, Милом Милићевић и Марком Башићем. Уручена је донација: пулт за повијање бебе са полицом, 2 паравана и професионални инхалатор.

Средства за донацију прикупљена су од хуманитарне дечје балетске представе урађене по мотивима дизнијеве филмске приче “Лепотица и звер” и у продукцији студија “Stage” а која је одиграна почетком фебруара 2019. године у Културном центру Зрењанина. Балетски студио “Stage” већ седам година уназад организује хуманитарне акције у сарадњи са својим партнерима, унапређујући и негујући филантропију.

Руководилац Педијатријске службе, др Татјана Станковић се захвалила на донацијама које сваке године стигну у право време. Истакла је да су они наши најстарији пријатљи јер ове хуманитарне акције трају већ седам година.
Ове акције су значајне и због учешћа деце која се уче хуманости и да пруже помоћ онима којима је потребна. Др Станковић се нада да ће се оваква сарадња наставити јер оваквим донацијама се обезбеђују бољи услови за лечење пацијената, а за запослене бољи услови рада.

Погледајте још

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ПОДРШКЕ ОБОЛЕЛИМА ОД ЕПИЛЕПСИЈЕ – ЉУБИЧАСТИ ДАН –

Светски дан подршке оболелима од епилепсије – љубичасти дан, обележава се 26. марта на свим …