ЦЕКОМ ИЗВЕО ПРЕДСТАВУ И ПОДЕЛИО ПАКЕТИЋЕ ОБОЛЕЛОЈ ДЕЦИ

У понедељак, 24. децембра, деци у Служби педијатрије Опште болнице „Ђорђе Јоановић” у Зрењанину подељени су пакетићи који су прикупљени у оквиру хуманитарног концерта „Празничне хорске чаролије”. Том приликом су млади из Цекома на одељењу извели и новогодишњу представу „Авантуре Деда Мразовог помоћника”. 

Концерт „Празничне хорске чаролије” се већ традиционално организује крајем децембра у оквиру промотивних активности Хорског фестивала „Слободан Бурсаћ”. Концерт је ове године одржан у суботу 22. децембра у Барокној сали Градске куће у Зрењанину. На програму су биле дечије песме новогодишњег и божићног карактера, а наступили су хорови: Дечији хор „СуперНова” (диригент Марко Пејчић), Дечији хор „Преподобни Рафаило Банатски”- (диригенткиња Јана Драшковић, Предраг Ненин) и Дечији хор Културног центра Зрењанина (диригент Милан Милисављевић). Улазнице за овај концерт су били слаткиши и слане грицкалице, као и књиге за дечије одељење болнице, који су прикупљени захваљујући великом броју посетилаца концерта који су подржали ову хуманитарну акцију.  

Овај концерт је уједно био први у низу промотивних активности које најављују шести Хорски фестивал „Слободан Бурсаћ” који ће бити одржан јуна 2019. године.

Организатори акције су „KulturKick Creative Productions“ и Културни центар

Зрењанина, а спонзор манифестације је компанија ПерСу.

Погледајте још

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНИ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ СУГРАЂАНА ВЕЛИКА

У оквиру превентивних прегледа штитасте жлезде, који су организовани у око 170 здравствених установа широм …