ДОНАЦИЈЕ СЛУЖБИ ПЕДИЈАТРИЈЕ

Службу педијатрије Опште болнице „Ђорђе Јоановић“ Зрењанин су посетили представници школе страних језика „New Age School“ на челу са власницом Матилдом Венцел и децом која је похађају, и др Томислав Стевановић, педијатар и власник ординације „Др Стевановић“

„Изузетно ми је задовољство и част да поздравим наше данашње госте, који су велики пријатељи Службе педијатрије Опште болнице Зрењанин, а самим тим и пријатељи све деце која се овде лече“, нагласила је руководилац Службе педијатрије – др Татјана Станковић.

Низом активности у склопу акције „Деца деци“ Школа је успела да прикупи значајна средства и помогне овој служби да оплемени простор и тиме да се најмлађим пацијентима улепша боравак, а запосленима олакша рад.

Тако су захваљујући ранијим акцијама набављени телевизор, лап-топ, штампач и 46 комплета постељина. Захваљујући овогодишњој акцији промењени су подови и обложени зидови у четири болесничке собе, а у припреми је донација два пулта за купање и преповијање беба.

Захвањујућу донацији ординације „Др Стевановић“ једна соба је такође добила нови под, обложене зидове, а набавњен је и клима уређај и телевизор.
Др Томислав Стевановић је изразио велико задовоњство што је био у могућности да помогне Педијатрији наше болнице, и најавио акције помоћи и убудуће.

Доротеа Кнежевић – ПР школе „New Age School“ је истакла да Школа са својим ученицима већ пет година у назад ради на побољшању квалитета оболеле деце, истакавши колико им је битно да развијају моралне вредности код деце и науче их како да буду хумани, у данашњем времену у којем је тога све мање. Тиме желе да све људе подстакну и подсете да се до великих промена долази малим корацима.

 

Погледајте још

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ПОДРШКЕ ОБОЛЕЛИМА ОД ЕПИЛЕПСИЈЕ – ЉУБИЧАСТИ ДАН –

Светски дан подршке оболелима од епилепсије – љубичасти дан, обележава се 26. марта на свим …